Tuesday, May 11, 2010

SAJAK SUNDA - PAHLAWAN


PAHLAWAN
Rachmat M. Sas Karana

Prajurit nu teu mulang ti danalaga
perang'na jalan nu dipirido Allah Ta'ala
tong dianggap palastra
lantaran maranehna, langgeng hirupna

Ngan
Bisa jadi urang teu sadar
poho lantaran tambelar
kana pahlawan nu ngancik `na sanubari
nu meunang ganjaran tan wangenan
ti Gusti Nu Maha Suci


Bandung, _1965
(bada maca Q.S. 2 :154)

Anda sedang membaca kumpulan/contoh/artikel/puisi/sajak/pantun/syair/tentang/tema/bertema/judul/berjudul SAJAK SUNDA - PAHLAWAN dan anda bisa menemukan kumpulan/contoh/artikel/puisi/sajak/pantun/syair/tentang/tema/bertema/judul/berjudul SAJAK SUNDA - PAHLAWAN ini dengan url http://www.karyapuisi.com/2010/05/sajak-sunda-pahlawan.html,anda juga bisa meng-click kumpulan/contoh/artikel/puisi/sajak/pantun/syair/tentang/tema/bertema/judul/berjudul SAJAK SUNDA - PAHLAWAN Tetapi dilarang merubah isi maupun mengganti nama penyair/pengarang nya karena bertentangan dengan HAKI, semoga anda ter-inspirasi dengan karya SAJAK SUNDA - PAHLAWAN salam Karya Puisi

0 comments:

Post a Comment

Loading

Recent Posts

 

kumpulan karya Puisi | Copyright 2010 -1014 Karya Puisi |